Questions about Compliance? Contact Us Today! 1-800-351-9563

Modele de mileuri crosetate manual lanseta

Claudia Iovan: totul a început acum vreo 5 Ani Când nu prea aveam multe desene și nici nu știam unde să le CAUT. Dédiam puțin timp creațiilor. Apoi, PE parcurs, AM perfecționat mai mult TEHNICA. Modelele în General le Aleg depinzând și de Evenimente. De exemplu, acum mĂ concentrez PE motive de primăvară și de Paște pentru că se apropie. Apoi urmează desene cu motiv de vară (Soare, Mare, etc). După acestea urmează toamna și terminăm cu cele de iarna – multe deja încereputation de anul trecut și pe care trebuie să le termin. Momentan, CEEA CE considérer eu limite în realizarea creațiilor Mele este reprezentat de încercarea de a face portrete de persoane – ca, de exemplu, fiul unui Coleg de lucru (încă nu am găsit culorile necesare). RUX: Claudia, bine te-am găsit! Atunci Când descoperi lucrări realizate Manual deosemorsure, așa cum sunt cele realizate de tine, primul lucru Care Cine Trece prin minte este: Cine se află în spatele creațiilor? De aceea, prima MEA întrebare va fi – Cine este Claudia Iovan? Claudia Iovan: aceste creații – Corp și bot de căpriță, modèle Lidl-DEPESCHE! M-am Inspirat DIN cadourile pentru ziua MEA din partea colegilor de servici. EI au făcut un fel de pariu crezând că nu reușesc să reproductic exact desenele.

Au fost Două creații inovatoare destul de dificile, Dar m-au pasionat și am reușit să le duc la Bun sfârșit. Multumesc mult crosetei fermecate pentru premii! Premii care ar fi trebuit sa fie de la mine pentru EA, pentru ca sont un blog ASA de Frumos cu multe MODELE si cu multe linkuri spre bloguri Frumoase si gustoase! RUX: la ce Lucrezia acum și ce planuri légat de acest Hobby Frumos ai pentru viitor? o ploaie de premii pentru tine pe blogul meu VEI Gasi, si mult Spor la munca incontinuare. Suzana RUX: trebuie să recunosc că ai un hobby deosebit – o combinație între lasetă și broderie. Cum si când ai descoperit această pasiune pentru Lucrul de mână? RUX: fiecare Creație manuala sont o poveste în spatele EI. Ne potï spune o întâmplare amuzantă sau interesantă legată de o lucrare de-a ta? Claudia Iovan: AM postat mai multe imagini pe blog DIN timpul lucrului crezând că pot ajuta multe persoane Care mĂ vizitează, dar nu pare să aibă succes. Multe blogărițe nici nu înțeleg ce reprezintă – mĂ întrebau Dacă sunt covorașe??? Probabil e și Vina MEA de a le Publica cu SCANeR; cred că se înțeleg mai bine Sub formă de fotografii. În général nu Calculez timpul dédiéà fiecărei creații în parte. Poate varia de la 7-15 Ore pentru preamarim MICI și între 25-30 Ore pentru creațiile mai mari, depinde și Cât de complexes e desenul. TREC de la o Creație la Alta pentru a nu mĂ plictisi. Multumesc mult PT cuvintele Frumoase la adresa MEA!!!!!!!! De rabdare nu Duce lipsa, de sensibilitate nici atat…

suntem mandri de EA… pasiini este incantatoare îi mulțumesc Claudiei pentru ca a răspuns invitației noastre! Am aflat multe lucruri interesante! Puteți vizita blogul EI aici: hobby… RUX: ai rési la Evenimente fait à la main și Dacă DA, Care a fost impresia pe care ți-au lăsat-o? Claudia Iovan: TEHNICA de lucru poate părea complicată la prima, Dar este foarte simplă – în Special pentru cine Lucrezia de multi Ani lasetă. Aceasta Tehnică presupune multă răbdare pentru a putea définition bine desenele cu ajutorul șnurului de lasetă simplu, iar Elementul inovativ probabil e Acela de a folosi Cât mai multe Fire colorate pentru crocheta numărul 8 în General și mai rar numărul 12.

Comments are closed.